FRESH ROCK
Categoria: Agenda, Música.

Fresh Rock: Assault + Riots + Void

Dissabte 7 de febrer a les 21h i amb entrada lliure

FRESH ROCK
FRESH ROCK

Aquest és un concert per propulsar als grups de música, que malgrat la seva joventut ja  comencen a tenir un missatge a comunicar. Els grups que ens visitaran son:

ASSAULT (21h)
IMG_7152w

Una de les joveníssimes bandes que assagen, normalment a boca nord, ja ens tenen acostumats a la seva presència a les JamSession, i en aquest FRESH ROCK, veurem del que són capaços. Amb versions de, The Animals, Sex Pistols, Kortatu, Nirvana i Loquillo!
Pau Càmara, bateria
Ricard Lemonche, guitarra elèctrica
Manel Mairal, guitarra elèctric
Oriol Dantas, baix

 

RIOTS  video (22h)
riots 2015

Aquest quintet, resident als bucs de Bocanord, pugen molt fort. El dia 2 de gener van demostrar la seva vàlua al XD Young Fest(Fira de Montjuïch). A Boca Nord, ens presenten un concert, on combinen temes propis amb versions (Paramore, Green Day, All Time Low, Future Idiots, Simple Plan…). Entre el rock i el pop, amb temes amb anglès. Riots, són molt joves i s’ho passen molt bé en directe. Tot just estan celebrant el primer aniversari coma grup.
Mireia Lladó, veu
Marc de Pedro, bateria
Joan Ferré, guitarra
Adrià Vilalta, baix
Marc Hampshire, guitarra

VOID (23h)
void 2
Grup instrumental alternatiu amb tendència erràtica.
Influències de King Crimson, Pink Floyd, Los Chunguitos, Red Hot Chilli Peppers,  Turbonegro, Mogwai, Camela, Spices girls i altres derivats del petroli.

Adria Sànchez Albanell, baix
Néstor Utande, guitarra
Víctor Asensio, bateria
Carla Ayllon, violí

 

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda