yo piedra
Categoria: Agenda, dones, Tallers, teatre.

Dia Int. Dona: taller gènere + “Yo Piedra que quiere ser agua”

Dissabte 7 de març
Celebracions del Dia Internacional de la Dona
DONA 2015
Dissabte 7 de març a les 17.30h – Xerrada i taller a càrrec de Mireia Gonzalez activitat gratuïta
“Per què no em contestes al Whatsapp? P.D.: T’estimo” . Amor romàntic, gènere i violències a les xarxes socials.
“Es bo tenir gelos, això vol dir que m’estima” “És normal que li passi això! Va provocant…” “Nosaltres no ens amaguen res i, per això, ens hem donat les contrasenyes del Facebook” “No vull que tinguis a Instagram a la teva ex, és una falta de respecte!” Has sentit alguna vegada això? Trobes que és cert? A través d’aquest taller participatiu portarem a debat aquestes i moltes altres situacions de violència que dia a dia viuen molts joves al nostre voltant. Són les xarxes socials un nou espai per desenvolupar la violència de gènere?

Dissabte 7 de març a les 21h  – Dansa i Teatre gestual –  Entrada gratuïta (espectacle en castellà)
“ Yo Piedra  que quiere ser agua“ de Palma Morena Greco 
yo piedra
I si renunciar a ser estimada sigui el que sigui? I si renunciar a les etiquetes, a les cuirasses, a les històries d’amor amb final feliç? Que passaria si renunciés a la lògica, al que hauria de ser, al futur pre-confeccionat? I si renunciés a la pedra, a la seguretat de l’immutable, a la duresa del que perdura en el temps? Tindria la valentia de ser aigua, de fluir, generar, abraçar totes les formes i tots els buits?

“Yo Piedra” que vol ser aigua és un sol de teatre on es barregen diversos llenguatges escènics, la dansa, la performance, el clown … aquest treball ha estat presentat per primera vegada el 2009 i des d’aleshores ha viatjat a Itàlia, Alemanya, Argentina i Xile.

Torno a presentar en ocasió del mes de la dona i amb molta il·lusió, considerat que el treball toca temàtiques relacionades a la situació de la dona contemporània des del punt de vista de la dona que sóc i dels meus mateixes contradiccions!

Creació i interpretació: Palma Morena Greco
Coreografia: Palma Morena Greco
Músiques: Bau, Gadijo Digues-ho, GLFerretti, Luigi Nono i Giacinto Scelsi, The Beatles.
So: Triggez
Vídeo: Raquel Garcia
Fotos: Chicaverde de la Rubia, Didem Bilge
Durada: 50 min.

Trailer
Fotos
Amb la col·laboració de Fholia Teatro.

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda