EXX+AST
Categoria: Activitats, Agenda.

Exxasens+ Astralia : Rock Instrumental

Divendres 27 de març 21:30h Entrada 5€

Concert de rock instrumental amb dos grups del segell barceloní Aloud Music

EXXASENS   info
exxasens directe

L’univers EXXASENS està ple de paisatges sonors que transporten l’oient a un món amb una infinitat de detalls i melodies entrecreuades. Aquest podria erigir-se en aquest territori post-rock on transiten bandes com Mogwai o Explosions in the sky, per citar les més representatives, plena de melodies preciosistes on les atmosferes de les guitarres tenen especial protagonisme tot i que tampoc es poden negar les seves influències de bandes metall- progressives.


ASTRALIA
ASTRALIA

Astralia neix a La Floresta al novembre de 2010, resultat de la unió de tres músics provinents d’estils diversos, però amb la il·lusió comuna de crear cançons amb nous sons, noves atmosferes, noves textures, desenvolupades sovint des de la senzillesa d’unes poques notes. Així, jugant amb els instruments, creen ambients molt orgànics en els quals habiten sensacions harmòniques. Creacions inspirades en gran part per la natura i que, com ella, demanen el seu temps, les seves pauses. Un viatge espacial, amb influències del Post-rock més ambiental, que s’interioritza i no deixa indiferent.

Astralia s’autoprodueix i autoedita el seu primer treball amb títol homònim, entre novembre de 2011 i febrer de 2012. Dos anys més tard, després de la bona acollida entre l’audiència i les bones crítiques de mitjans i blocs independents, surt a la llum el seu nou treball , Atlas (maig 2014, autoproduït i autoeditat), acompanyat amb una gira de presentació per Portugal i el nord de la península a l’estiu de 2014.

Astralia són Roger Guzmán a la guitarra, Jordi Guzmán a la bateria i Albert Clemente al baix.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda