Jazz a la Boca_DEFINITIU
Categoria: Agenda, Música.

Ramon Prats Trio – Jazz a la Boca

Dissabte 28 de febrer a les 19h i amb entrada lliure
Jazz a la Boca_DEFINITIU

Aquest 2015, arribem a la sisena edició del Jazz a la Boca. El cicle de jazz jove del Espai Jove Boca Nord. Té una periodicitat mensual i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de Barcelona. La promoció d’aquestes propostes l’entenem, com a plataforma per a mostrar la seva música, i a la vegada que el Boca Nord sigui un cop al mes un referent com a sala de jazz en viu al districte d’ Horta-Guinardó, principalment i a nivell de ciutat.
19h Concert Combos Escola Municipal de Música de Sant Andreu *
presentació EMMB
20h Concert Ramon Prats Trio

RAMON PRATS TRIO
ramon prats 3

Santi de la Rubia al saxo,
Joan Motera al contrabaix,
Ramon Prats a la bateria.

Aquest desembre de 2014 ha estat premiat per l’AMJM(Associació Músics de Jazz i Moderna) com a: Músic de l’any, Grup de l’any (amb Ramon Prats Quartet) i Disc de l’any (amb Pandora, de Ramon Prats Quartet). La música que sentireu seran estàndards de jazz (Like someone in love, But not for me, Moonlight in Vermont…) tocats a trio. Sense embuts i sense buscar-hi tres peus al gat. Swingar i punt.

Com a estudiant : ha passat pel Conservatori Isaac Albéniz de Girona: flauta i solfeig.

Taller de Música de Banyoles: bateria , saxo i combo . Taller de Músics de Barcelona: combo, llenguatge musical i harmonia . ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya); Títol superior de bateria jazz (2007) .

Com a profesor actualment imparteix classes de bateria i perfeccionament rítmic al Conservatori Superior de Música del Liceu .

Com músic ha treballat amb músics com Jaume Llombart, Enrique Oliver, Ernesto Aurignac, Julián Sánchez , Seamus Blake, Dave Kikoski , Roman Filiu, Javier Vercher, Esperanza Spalding, Giulia Valle, Guillermo Klein, Bob Mintzer, Greg Ward, Perico Sambeat, Martirio, Carme Canela, Jordi Rossy, Dayna Stephens, Roberta Gambarini, Deborah Carter, Eric Alexander, Mats Gustafsson , Rene Hart, Bill McHenry, Rene Hart, Sheila Cooper o Ryan Blotnick.

*Els combos del EMMSA
Combo 1: Andrea Cucala, saxo alt – Martí Murillo, saxo alt – Marcos Frías, saxo tenor – Gerard Malo, piano – Joan Valentin, baix – Adrià Ortolà, bateria

Combo 2: Unai García, saxo alt – Víctor Ubeda, saxo tenor – Marc Ferrer, piano – Mateu Vayreda, baix – Rodrigo Gálvez, bateria

Programa: Stolen Moments – Have you meet miss Jones – The Chicken – The bird of the blues – Favoutrie things – How insensitive

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda