Ian Sala – Acústics de Bocaràdio

Dijous 15 de gener a les 21.30h i amb entrada lliure

IAN SALA, dins el cicle Acústics de Bocaràdio

ian sala

Després de guanyar el 16è Concurs de cantautors d’Horta-Guinardó, organitzat pels nostres amics del Centre Cívic Matas i Ramis, el cantautor originari de Roses, torna a Barcelona, a mostrar les seves qualitats. Amb una veu inconfussible, i un cert regust a Bob Dylan (guitarra, veu i harmònia), ha estat programat aquest passat setembre al Mercat de Música Viva de Vic.
“Ian Sala , una de les joves promeses que amaga el poti-poti d’artistes emergents de l’escena catalana, busca amb la seva música oferir una proposta personal i desvinculada del panorama musical actual que no deixi a ningú indie-ferent. Sala s’inspira en l’actitud dels anys seixanta: fer molt amb molt poc.”
Text extret d’Enderrock

logo bocaradio

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda