Marató 24h – Boca Ràdio

Divendres 21 de novembre a les 23:30h
bocaRàdio marato w

Inciarem una marató de 24 hores de ràdio en directe, organitzat pels amics i amigues de BOCARÀDIO. L’objectiu és donar a conèixer l’emisora, el seu projecte, i donar altaveu a entitats/associacions de joves de Barcelona. També serà el punt de partida d’un projecte de micro-mecenatge, que tindrà com a objectiu, comprar un emisor, per a que BOCARÀDIO s’escolti més i millor a tota la ciutat de Barcelona. Escolteu-nos a www.bocaradio.org o al 90.1FM.

Coincidències de  la vida, començarem(nit de divendres) el programa just quan acabi l’aniversari de l ‘ADA (Associació d’Alumnes del IES Ferran Tallada) i acabarem(nit de dissabte) amb la festa-concert de Blackcelona.

Us animem a participar amb nosaltres en aquest programa de ràdio associativa que volem fer amb les associacions juvenils de la ciutat com a protagonistes. per explicar tota la feina que feu que és moltíssima, però, també, per passar-ho de conya, riure, riure’ns de nosaltres mateixos i relacionar-nos entre nosaltres. Volem aglutinar les històries, vivències, projectes i demandes de totes les associacions i entitats joves de la ciutat de Barcelona i de totes les que vulguin venir a explicar-nos coses interessants! I us convidem a participar-hi i a venir a veure-ho amb nosaltres en el moment que vulgueu de les 24h.

Com podeu participar?

Volem que vingueu amb ganes de jugar amb nosaltres, de fer una entrevista, de portar-nos les vivències de les vostres persones associades, de portar-nos socis per sometre’ls al trivial més difícil sobre la vostra entitat, a cantar les vostres cançons preferides si cal!, a fer les demandes més sinceres que es poden fer a un mitjà de comunicació, a riure molt i passar una bona estona de ràdio, música en viu i espectacle. En definitiva, a que ens proposeu qualsevol format, per muntar amb la nostra ajuda, que pugui fer arribar el vostre missatge a través de les ones.

Des de l’Associació Juvenil d’Amics de la Ràdio a Horta-Guinardó, des d’on impulsem des de fa gairebé 10 anys el projecte BOCA Ràdio, esperem ansiosos les vostres respostes, les vostres idees i propostes, per tal de fer un espai a BOCA Ràdio únic, divers i integrador per arribar a tothom, entre totes, tot!

Salut i BOCA Ràdio!

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda