Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Rapunzel Nabunzel – Cinema d’animació | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Rapunzel Nabunzel – Cinema d’animació

Divendres 28 de novembre a les 21h, amb entrada lliure.

Passi de la pel·lícula d’animació Rapunzel Nabunzel, dirigida per Efrayn R. S.
Cartel Rapunzel Nabunzel Premier
“Rapunzel Nabunzel” és una obra d’animació juvenil independent creada per l’autor espanyol Efrayn R.S. Els seus primers deu minuts van ser realitzats en 2009 i es van publicar a Internet en 2010 mitjançant “Efrayn.com” i “YouTube”.
Donada la seva titànica envergadura tècnica, amplificada davant de dues úniques mans al projecte durant 5 anys, i l’absència de mecenes, la producció s’ha hagut de finalitzar utilitzant la tècnica del “storyboard” portat a la pantalla. El que compon el film en una aproximació d’un 30% d’animació acabada i un 70% de “vídeo-storyboard” a color.
Argumentalment es tracta d’una versió del clàssic dels Germans Grimm, però en un llenguatge més col·loquial i directe i un humor negre, agut i surrealista amb lleus tints de tragicomèdia.

L’Efrayn R.S. es un polivalent artista espanyol que es caracteritza per la seva versatilitat creativa en diferents camps: compon, escriu i produeix els seus temes musicals, així com les BSO de les Produccions Audiovisuals a les quals també es dedica; centrades en la tècnica de Dibuixos Animats, que acompanya d’arguments amb cort adult. També ha locutat i exercit d’actor de doblatge puntual per a alguns treballs externs, però destaca més pels propis, en els quals ha estat la veu de molts dels seus personatges, tant masculins com a femenins.
La seva primera historia com autor va ser “La otra cara de la verdad” entre d’altres projectes que va anar desenvolupant durant l’adolescéncia com “Trozos de cristal” o “Janet d’Arock”.

Nascut a Alacant, va marxar a Catalunya a l’edat de 17, on va iniciar progressivament la seva carrera musical així com les seves obres narratives i il·lustrades.
Dels seus treballs narratius destaquen títols com “Relaciones textuales” i les seves versions audiovisuals humorístiques de contes clàssics juvenils, que dotades d’un humor adult han resultat polèmiques en ocasions, però tan populars que són una de les principals activitats actuals de l’artista.
Musicalment va treure el seu primer LP “Encerrado en mi mente” al mercat en 2011 i es va distribuir per plataformes musicals com “iTunes” i “*Spotify”, entre d’altres.
Totes les seves obres comparteixen el nexe de la música, la imatge i la narrativa d’una o una altra forma, que per tot plegat reuneix seguidors molt diversos a causa de les seves diferents disciplines.

Efrayn

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda