CARTELL DINA3 a 150dpi de resolució
Categoria: Agenda, Entitats, Música, ràdio.

Blackcelona: Priscilla Band + Motherfunkers

Dissabte 22 de novembre, a les 22h. amb una entrada de 6€
CARTELL DINA3 a 150dpi de resolució

Festival de música negra Blackcelona

Blackcelona, és un programa de ràdio a Bocaràdio, un web-doc anomenat Groove Bcn, un doble disc recopilatori de música negra feta a Barcelona, i una promotora de concerts que ens presentarà joies de la música feta a Barcelona. Amb les actuacions dels grups

PRISCILLA BAND Bilbao – video

priscilla band
Priscilla Band és un banda de Bilbao que després del seu debut discogràfic el 2012 amb Olor de Fonk, i amb el qual van estar vint mesos de gira per tot el país, tornen a Barcelona per presentar el seu nou treball Xalala Kale. Un disc que com l’anterior, ha estat totalment autofinançat, amb nou cançons de composició pròpia, i on podem trobar funk, deep-funk i soul. En directe, és on Priscilla Band està en la seva salsa i els seus concerts amb nou músics sobre l’escenari, no deixen temps per al descans i van disparant les seves cançons i versions una rere l’altra perquè el públic no tingui temps ni d’agafar aire. Tot això gràcies a la força i l’ànima que desprèn la seva incombustible base rítmica, la seva potent secció de vents i el carisma  del seu frontman i animal d’escenari, Juantxu García.

Priscilla Band és un banda de Bilbao que després del seu debut discogràfic el 2012 amb Olor de Fonk, i amb el qual van estar vint mesos de gira per tot el país, tornen a Barcelona per presentar el seu nou treball Xalala Kale. Un disc que com l’anterior, ha estat totalment autofinançat, amb nou cançons de composició pròpia, i on podem trobar funk, deep-funk i soul. En directe, és on Priscilla Band està en la seva salsa i els seus concerts amb nou músics sobre l’escenari, no deixen temps per al descans i van disparant les seves cançons i versions una rere l’altra perquè el públic no tingui temps ni d’agafar aire. Tot això gràcies a la força i l’ànima que desprèn la seva incombustible base rítmica, la seva potent secció de vents i el carisma  del seu frontman i animal d’escenari, Juantxu García. – See more at: http://www.blackcelona.cat/ca/priscilla-band-i-motherfunkers-en-concert-boca-nord#sthash.GGelVJjq.dpuf

MOTHERFUNKERS – Bcn – Escolta la seva música
Combo funkarra creat a l’Escola de Música Pausa amb Roger Batllori, saxofonista i alma mater de JizzyFree, i format per diferents col·laboradors i músics de grups com Shake!, Always Drinking i altres components de JizzyFree, juntament amb músics i cantants com la gran Laia Soulvador i Marc Salvador. Amb un repertori farcit de versions, aquesta potent banda está treballant actualment amb temes propis que presentaran en exclusiva en aquest concert.

Combo funkarra creat a l’Escola de Música Pausa amb Roger Batllorí, saxofonista i alma mater de JizzyFree, i format per diferents col·laboradors i músics de grups com Shake!Always Drinking i altres components de JizzyFree, juntament amb músics i cantants com la gran Laia Soulvador i Marc Salvador. Amb un repertori farcit de versions, aquesta potent banda está treballant actualment amb temes propis que presentaran en exclusiva en aquest concert.     – See more at: http://www.blackcelona.cat/ca/priscilla-band-i-motherfunkers-en-concert-boca-nord#sthash.GGelVJjq.dpuf
Combo funkarra creat a l’Escola de Música Pausa amb Roger Batllorí, saxofonista i alma mater de JizzyFree, i format per diferents col·laboradors i músics de grups com Shake!Always Drinking i altres components de JizzyFree, juntament amb músics i cantants com la gran Laia Soulvador i Marc Salvador. Amb un repertori farcit de versions, aquesta potent banda está treballant actualment amb temes propis que presentaran en exclusiva en aquest concert.     – See more at: http://www.blackcelona.cat/ca/priscilla-band-i-motherfunkers-en-concert-boca-nord#sthash.GGelVJjq.dpuf
Combo funkarra creat a l’Escola de Música Pausa amb Roger Batllorí, saxofonista i alma mater de JizzyFree, i format per diferents col·laboradors i músics de grups com Shake!Always Drinking i altres components de JizzyFree, juntament amb músics i cantants com la gran Laia Soulvador i Marc Salvador. Amb un repertori farcit de versions, aquesta potent banda está treballant actualment amb temes propis que presentaran en exclusiva en aquest concert.     – See more at: http://www.blackcelona.cat/ca/priscilla-band-i-motherfunkers-en-concert-boca-nord#sthash.GGelVJjq.dpuf

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda