Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 ADA + Cabal Musical | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61

ADA + Cabal Musical

Divendres 21 de novembre

Celebració del  desè aniversari del ADA, L’Associació d’Alumnes del Institut Ferran Tallada.
Col·laboren: Taller de Músics, Carmel Comerç, Mercat del Carmel.

ada cabal w

17h LLOBREGÓS – MERCAT DEL CARMEL

Berenar, i tallers per als més petits: Globoflèxia, Xapes, Manualitats, Pinta-Cares
Encesa dels llums de nadal de Carmel Comerç

19:30h RUA amb BATUKOMAS del Mercat del Carmel al Espai Jove Boca Nord

20h ESPAI JOVE BOCA NORD – entrada lliure
Presentació de les jornades, video commemoratiu
3beats + Miguel Garcia (hip hop)
Actuació Ball
20:30h – ADRY BUENO + FATLPIZ + cordes del món*
21h – FAKE FINAL* – (no podrà actuar per malaltia d’un dels seus components)
21.30h -Espectacle de màgia
22h – LONG RIDE*
22.30h – SAJAZZ BAND*
23h – THE SICK BOYS*

Gràcies al projecte CABAL MUSICAL, organitzat pel Taller de Músics.

*Grups participants al projecte #Cabal Musical, d’impuls a l’emprenedoria musical a la Franja Besòs de Barcelona. Impulsat pel Taller de Músics i l’Àrea de Qualitat de Vida, Joventut i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

SAJAZZ BAND  (rap amb banda)
sajazz

THE SICK BOYS  (rock’n’roll, swing, rockabilly)
the sick boys

LONG RIDE  (pop-rock)
long ride

ADRY BUENO + FATLIPZ  (rap i poesia)
adrian bueno fatliz

FAKE FINAL  (pop-rock)
fake final

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda