Girovago e Rondella – Teatrebus – 15anys

Divendres 23 de maig amb entrada lliure!!
18.30h El TeareBus just estarà, davant del bocanord (cal reservar l’entrada a gemma@bocanord.cat) Ja no hi ha places!!
22h A la Sala d’ACTES dins l’Espai Jove Boca Nord (es repartiran entrades a partir de les 21h per ordre d’arribada)
girovago bus
Hem fet portar un autobús-teatre des de Itàlia per celebrar que estem vius!
girovago

Girovago e Rondella, és una companyia vinguda especialment d’Itàlia que ens presenta un espectacle de titelles de mà. L’espectacle és una paròdia del circ, amb animals de titelles d’escuma i paper maixé. És un conjunt de tècniques sobre el tema circ, com el mim, música, titelles, transformismos, malabars, equilibri, etc. Tots els vestits, titelles, escenografia, la música i els nens es fan, produeixen i creen amb amor per la pròpia empresa.  El circ és un nou espectacle poètic i original que té les seves arrels en la més noble tradició de l’art teatral, i recrea l’ambient màgic festes de la nostra infància que semblaven ara com tantes altres coses, s’han anat per sempre. L’espectacle va néixer a l’illa de Rodes (Grècia) fa uns 20 anys i encara avui, després de milers de quilòmetres conserva els colors.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda