Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 AsiQué -Txaplankat -Bdaraka’s -Punk Cats -Trískel | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
ESPURNA
Categoria: Agenda, Entitats, Música.

AsiQué -Txaplankat -Bdaraka’s -Punk Cats -Trískel

Dissabte 12 d’abril a les 21h, entrada de 2€

FESTIVAL-CONCURS de Música

Aquest any engeguem el projecte de la “Festa de la Joventut” com una nou moviment. El moviment de “L’Espurna”, que sota el lema “La Joventut som l’Espurna de la Revolució” encara un any de feina als carrers i feina entre nosaltres per tal de construir un nou projecte, una nova Joventut Comunista a Catalunya. En aquest context el 28 de Juny celebrarem la “Festa de la Joventut”, antiga “Festa Revolució” i comptarem amb els grups: Chikos del Maíz, Los Barrankillos i AlQuadrat. A més a més, donarem la opció de tocar amb aquests grups al guanyador del concurs de directes “L’Espurna”.

Aquest concurs de directes comença el 12 d’Abril a Horta, però continua arreu del territori barceloní i català. Fins a 6 concursos de directes tindran lloc enguany i finalitzarem en una final per decidir-ne el guanyador.

A Bocanord, la votació serà popular, amb cada entrada (2€) hi haurà dret a un vot per un dels grups.

AsiQué
Txaplankat
Bdaraka’s
Punk Cats
Trískel

ESPURNA

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda