logo fem graff peq
Categoria: Activitats, Agenda, dones, Graffiti.

FEM GRAFF _CONVOCATÒRIA OBERTA

dissabte 8 de març d’11 a 20:00 hores

Lloc: Espai Jove Boca Nord.

DONES QUE PINTEN, DONES QUE PUNXEN!

Pintada col·lectiva  d’artistes murals i noies graffiteres, marató de noies dj’s!

 

FEMGRAFF2014_POSTER

 

CONVOCATÒRIA OBERTA

 

 

Segona  trobada d’artistes que pinten i punxen. Aquest any i en paral·lel comptarem amb la presència del moviment URBAN KNITTING, una altre forma d’ intervenció al carrer, també fet per mans de dones “artivistes”, però tricotant colors al voltant d’espais que ens son cotidians Teixir, tricotar, brodar es cada vegada mes una activitat col·lectiva recuperada en les ciutats, y aquest dia es farà veure i sentir al Carmel, davant de Boca Nord.

 

ACTIVITAT DIA DE LA DONA 2014

dia dona

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda