Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Paula Domínguez + Ramon Escalé – Jazz a la Boca | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
AF Jazz a la Boca_2014
Categoria: Agenda, Música.

Paula Domínguez + Ramon Escalé – Jazz a la Boca

Dissabte 22 de febrer a les 19h i amb entrada lliure

5è JAZZ A LA BOCA
AF Jazz a la Boca_2014

Ja hem arribat a la cinquena edició del Jazz a la Boca. És un cicle de jazz fet per joves, té una periodicitat mensual, i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de Barcelona. La promoció d’aquestes propostes l’entenem, com oferir un espai per a mostrar la seva música, i a la vegada que el Boca Nord sigui un cop al mes un referent com a sala de jazz en viu al districte d’ Horta-Guinardó, principalment i a nivell de ciutat.

En aquest concert inagural, hem triat una opció de fusió, poc ortodoxa.
Gospel Meets Flamenco, una proposta del duet format per Paula Domínguez (veu) i Ramon Escalé (piano).
Paula y Ramón002 w

El Gospel i el Flamenco… Dos móns aparentment llunyans però amb més punts de connexió del que d’entrada podriem suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat,  l’autenticitat…

Això és el que ens proposen Paula Domínguez i Ramon Escalé: barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix. Versionant des d’antics Spirituals fins a temes del tot contemporanis, aquest projecte neix d’un treball de recerca en les arrels per projectar-se a un mestissatge on els dos móns es complementen i enriqueixen. Després de quasibé un any d’experimentació  plasmen en un ambiciós muntatge el resultat del seu treball: Un pianista apassionat de les arrels afroamericanes i una veu malaguenya afincada a Barcelona compartint un nou espai on comparteixen els orígens i alhora donen lloc a una amalgama innovadora on conviuen amb harmonia la jondura i el soul, l’ànima i el holyghost .

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda