Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Snooze + Sénspas + Víctor Infiesta | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
SNOOZE
Categoria: Agenda.

Snooze + Sénspas + Víctor Infiesta

Divendres 17 de gener  21h, amb una entrada de 3€
Festival de rock “jove” amb els grups:

VÍCTOR INFIESTA 21h
IMG_0080w
Víctor Infiesta és un jove del Maresme, que malgrat la seva joventut, sorpren per la maduresa del seu directe. Valent com ell sol, es presenta en solitari, amb la seva guitarra i la seva veu, explicant del seu puny i lletra històries sense pels a la llengua. El seu directe al darrer Embrió va ser espectacular. imperdible. Un jove amb molt de futur!

SNOOZE 22h
SNOOZE
Guanyadors del Embrió 2013 (categoria Resta del món), ens visiten de nou, i ens demostraran les claus del seu potent directe, i estil propi.
Marcel Lucas: Saxo, Veus, Synth, Melòdica
Sergi Pons: Guitarra, Veus
Edu López: Bateria, Veus, Ukelele
Marta Vallvé: Baix, Veus, Cello

SÉNSPAS 23h
sénspas
Guanyadors del Embrió 2012 (Horta-Guinardó), i sortits dels bucs del BocaNord, ens presenten el seu directe. Amb rock, pop, i molta autenticitat. Força i tècnica en un grup en constant creixement.
Veu i Guitarra: Enric Iñiguez Blaya
Baix: Roger Salmerón Buñesch
Bateria: Roger Navalles Corbella
Guirtarra: Martí Garcés Ruíz

 

BAD STUDENTS no participaran al festival perquè el grup s’ha disolt.

 

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda