INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ I+S: il·lustració i art social *DIP

 DIMECRES 23  DE OCTUBRE_ 19H00 – ESPAI EXPOSITIU BOCA NORD

ESDEVENIMENT ENQUADRAT DINS DEL PROGRAMA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA PINTURA

I+S  és un projecte que s’inicia en el mòdul de Projectes del 2n curs del Cicle Superior d’Il•lustració  de l’Escola d’Art del Treball el curs 2012- 2013. Els alumnes treballen en la il•lustració de gran format, dins l’àmbit de la denúncia social. Com a resultat, dinou alumnes plantegen setze propostes diferents: quinze d’aquestes estan penjades virtualment als murs de la ciutat de Barcelona, i la setzena està pintada directament en un dels murs exteriors de l’Espai Jove Boca Nord (El Carmel, Barcelona).

EXPO I+S 2

Els alumnes han omplert la ciutat de pintades on es pot sentir la seva veu i el seu descontent.

Els temes que han tractat són variats i d’actualitat: la pujada de l’IVA, l’augment dels preus del teatre i del cinema, l’atur, la immigració, la manipulació dels mitjans de comunicació, la fam i la deficiència dels serveis públics.

Els resultats s’han ubicat virtualment en llocs cèntrics i visibles de la ciutat de Barcelona: Plaça Catalunya, Parlament, MACBA o en barris més perifèrics: el Carmel i Sant Adrià.

plafonns i+s 3 EXPO I+S

En equip, tres alumnes, han pintat sobre el  mur exterior de l’Espai  Jove Boca Nord centrant-se en la història i la problemàtica específica del barri del Carmel,  que és on s’exposaran tots els projectes realitzats del 24 d’octubre al 24 de novembre d’enguany.

mural boca

VEURE DIA INTERNACIONAL DE LA PINTURA (D.I.P.)

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda