Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ I+S: il·lustració i art social *DIP | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ I+S: il·lustració i art social *DIP

 DIMECRES 23  DE OCTUBRE_ 19H00 – ESPAI EXPOSITIU BOCA NORD

ESDEVENIMENT ENQUADRAT DINS DEL PROGRAMA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA PINTURA

I+S  és un projecte que s’inicia en el mòdul de Projectes del 2n curs del Cicle Superior d’Il•lustració  de l’Escola d’Art del Treball el curs 2012- 2013. Els alumnes treballen en la il•lustració de gran format, dins l’àmbit de la denúncia social. Com a resultat, dinou alumnes plantegen setze propostes diferents: quinze d’aquestes estan penjades virtualment als murs de la ciutat de Barcelona, i la setzena està pintada directament en un dels murs exteriors de l’Espai Jove Boca Nord (El Carmel, Barcelona).

EXPO I+S 2

Els alumnes han omplert la ciutat de pintades on es pot sentir la seva veu i el seu descontent.

Els temes que han tractat són variats i d’actualitat: la pujada de l’IVA, l’augment dels preus del teatre i del cinema, l’atur, la immigració, la manipulació dels mitjans de comunicació, la fam i la deficiència dels serveis públics.

Els resultats s’han ubicat virtualment en llocs cèntrics i visibles de la ciutat de Barcelona: Plaça Catalunya, Parlament, MACBA o en barris més perifèrics: el Carmel i Sant Adrià.

plafonns i+s 3 EXPO I+S

En equip, tres alumnes, han pintat sobre el  mur exterior de l’Espai  Jove Boca Nord centrant-se en la història i la problemàtica específica del barri del Carmel,  que és on s’exposaran tots els projectes realitzats del 24 d’octubre al 24 de novembre d’enguany.

mural boca

VEURE DIA INTERNACIONAL DE LA PINTURA (D.I.P.)

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda