Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Tallers intensius juliol 2013 | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
tallers juliol intesius 2013 (general) WEB
Categoria: Activitats, Agenda.

Tallers intensius juliol 2013

talleres qrww3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS DE 17 AL 28 de juny!!! Una vegada més l’Espai Jove Bocanord us ofereix una programacio especial de tallers al mes de juliol.

 

GUITARRA BEATLES! (1, 3, 8, 10, 15 i 17 de juliol – 48€ tot el taller) – QUEDEN PLACES
Aquest és un taller ofert pel professor de guitarra del Bocanord. T’agradaria aprendre guitarra amb les cançons dels Beatles? Doncs aquest és el teu taller. No fa falta experiència en guitarra. Només venir disposat a agafar cada sessió una cançó dels Beatles, saber de què disc és, conèixer una mica la seva historia i aprendre a tocar-la.

INCIACIÓ A LES APP ANDROID (2, 4, 9, 11, 16 i 18 de juliol – 24,75€ tot el taller) – QUEDEN PLACES
T’agradaria aprendre com fer les teves aplicacions per a mòbils Android? Doncs en aquest taller t’ensenyaran les nocions bàsiques per fer-ho. No necessites experiència i es recomana que portis el teu propi ordinador portàtil perquè puguis treballar després a casa, però no es obligatori perquè al Centre tenim tot lo necessari.

CURTMETRATGE EXPRESS (12, 13, 19 i 20 de juliol – 24,75 tot el taller) – QUEDEN PLACES
Taller pràctic de realització de curts audiovisuals. Treball de guió, càmera, actors, vestuari, art, producció i post-producció. Nocions bàsiques. No fa falta tenir experiència. L’objectiu és tenir un curt editat al finalitzar el taller.

BODY PERCUSSION (1, 3, 8 i 10 de juliol – 36,30€ tot el taller) – COMPLERT
Aquest és un curs destinat a aquelles persones que estiguin interessades en el món de la percussió, la música i el ritme. Treballarem la coordinació de les diferents parts del cos a partir d’exercicis tan grupals com individuals, i de coreografies. No fa falta experiència ni coneixement en música, només ganes de conèixer les possibilitats sonores que té el nostre cos.

ROBÒTICA (8, 10, 12, 15, 17 i 19 de juliol – 24,75€ tot el taller) – QUEDEN PLACES
Arduino és una plataforma open hardware que ens permet realitzar prototips de les nostres idees amb facilitat. Es va crear pensant en els artistes, dissenyadors i els aficionats per apropar-los al món de l’electrònica i programació amb facilitat.
En aquesta introducció al curs de Robòtica aprendràs a utilitzar aquesta placa per tal de crear un robot molt simple. Començarem amb exemples bàsics, explicar els conceptes bàsics de l’electrònica i programació que ens permetrà encendre un led fins a aspectes més complexos com entendre com funcionen els sensors i motors que ens permetrà evitar els obstacles amb els que es trobi el nostre robot.

TELES (8, 9, 10, 11 i 12 de juliol – 40€ tot el taller) – COMPLERT
La Tela Acrobàtica, és una modalitat de pràctica del mon del circ del grup dels exercicis aeris, on els artistes realitzen evolucions coreogràfiques i acrobàtiques suspesos en una tela. No fa falta tenir experiència.

PERCUSSIÓ INFANTIL (4, 11, 18 i 25 de juliol – 12€ tot el taller) – QUEDEN PLACES
A l’Espai Jove Bocanord tenim alguns grups de percussió fent els seus assaigs. Aquest juliol els més petits també poden aprendre la tècnica de la percussió. Vine i gaudeix d’una disciplina musical divertida, alegre i amb la que cremaràs molta adrenalina.
L’últim dia es farà una exhibició al carrer!

BREAK DANCE (10, 12, 15, 17 i 19 de juliol – 24,75€ tot el taller) – QUEDEN PLACES
El B-boying, break, break dance o ball hip-hop és un estil de dansa urbana que va aparèixer a Nova York a l’últim quart del segle XX. Va sorgir dels xics que ballaven als ritmes dels beats o breaks que punxaven els DJ.
En aquest curs intensiu aprendràs les nocions bàsiques d’aquest ball amb el professor de break dance que fa el curs tot l’any al Bocanord.

Més informació: rafa@bocanord.cat

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda