9son web
Categoria: Agenda, Música.

9son + Sant Gaudenci Rumba dj’s

Divendres 25 de gener a les 22h i amb entrada de 5€*

Concert de rumba llatino-catalana del grup 9SON

9Son s’origina a principis del 2010 com la continuació creativa i musical de dos projectes recentment dissolts: Rumba de 9 i sonAson. Després d’una trajectòria de més tres anys ben carregats de concerts, alguns membres de les dues bandes decideixen unir-se en un nou projecte ple d’ambició i d’il•lusió, que barreja el sabor i la Salsa de les músiques més característiques de sonAson amb la Rumba Catalana més festiva de Rumba de 9.
Amb una formació d’onze músics, aquests joves adopten un estil propi basat en les tradicions de la Música Cubana i la Rumba Catalana, combinades amb tocs de Funk i ritmes d’arrel africana. Amb la possibilitat de començar amb un Cercavila Rumberu, trobareu una posada en escena plena de sorpreses on es combina la música amb la dansa i l’humor esbojarrat. Tot plegat va encaminat a oferir un espectacle de festa grossa, de FESTA MAJOR, una festa que faci cantar i ballar, però que alhora emocioni i diverteixi tothom. La festa també s’ha de sentir i disfrutar allà al fons, perquè la “parranda” ha de ser alegre però, alhora, profunda. En definitiva, els seus concerts són una oportunitat per gaudir de ritmes endimoniats, de melodies contagioses, i d’històries que permeten viatjar a indrets llunyans, exòtics i plens de poesia. Veritablement, és una aposta ferma pel mestissatge d’avui dia, que, tot i innovar, no perd la idiosincràsia de les tradicions musicals que constitueixen la seva font d’inspiració.

obrirà i tancarà la nit SANT GAUDENCI DJ’S

* podeu trobar entrades gratuïtes a:

https://www.9SON.net

https://www.facebook.com/9SONgrup

https://www.santgaudenci.com

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda