LOGO GANXETO PAJARITOS Y MONTAÑA
Categoria: Activitats, Agenda, CRAFTS, Tallers.

ENGANXA’T AL GANXET NOVEMBRE

Dissabte 24 NOVEMBRE
10h30 – 13h30
ESPAI JOVE BOCA NORD (BAR)

Finalment tenim l’últim trobada – taller de ENGANXA’T AL GANXET de 2012! D’aquesta vegada ho preparem amb una olor a hivern i Nadal: Portarem el ganxet i el amigurumi per fer volums decoratius nadalencs: estrelles de neu, bolets, boles per penjar a l’arbre … etc!
Tindrem l’estrena de dues talleristes noves: la Mariona i la Glòria, que podeu conèixer millor amb les maravilles que presenten els seus webs!

Per aquest taller-trobada, ja sabeu, com sempre, que la participació és gratuïta, i que hi haurà algun material disponible, però, igualment recomanem que porteu al vostre gust les llanes i respectives agulles (recomanem llana de acrílic i agulla de ganxet n º 4 ).


Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda