Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Mercat d’Art | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140

Mercat d’Art

Dissabte 15 de desembre, de 11h a 20h, amb entrada lliure! Amb servei de Bar tot el dia!

Mercat d’Art

Ja tenim els artistes que participaran al Mercat d’Art: dibuixants, il·lustradors, fotògrafs, graffiters, bijuteria, craft, vidre

(*) si cliqueu en cada nom podeu veure que fan

–          Carla Blanch

–          MªMercè Morera ( joieria sostenible)

–          Platanoes

–          Mina Saez

–          Beatriz Maraña

–          El tenderete

–          Caracartró

–          La luna Bicha

–          A pedazitos

–          Silvia Ribas

–         Hi sweet vanilla

–          Aroa Pardell ( amigurumis, polseres, bufandes)

–          Kimo

–          Pedro Simon

–          Núria i Jordina Frago

–          Xavier Munuera

–          SAV

–          Irene Lòpez ( il·lustracions)

–          Joana Sardà ( il·lustracions)

–          Jennifer Ordoñez ( pintures)

–          Cucatraca

–          Pierre Leus ( enquadernacions, serigrafia i joieria)

–          Cornelia ( postals il·lustrades)

–          Maryam Malek (postals amb retalls de roba)

–          Emmanuelle Bergua

–          Aurora Portillo

–         Associació 40 p’arriba 40 p’abajo ( ganxets i altres crafts)

Podreu adquirir obres a un màxim de :50€/obra.

També hi haurà una secció musical, on podreu comprar cd’s dels vostres grups locals, i actuacions en directe al bar del bocanord:

13h – Vermut – JAZZ amb David Carcelén(bateria), David Lázaro(baix), Roberto González(teclats), Héctor Floria(saxo)

16h – Guitarra  Solo – Pedro Merighi

16.30h – Clown Rosi

17h – Trebor – electrònica-chill

18h – Combo de rock – Alumnes del taller de combo dels tallers de bocanord, amb Sito Grott

18.30h – Clown Rosi

19h – Percussió Africana – M’Bore

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda