Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 Laboratori Antiracista : Extra-t Rastes + Apac + Th’Esfínters | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61

Laboratori Antiracista : Extra-t Rastes + Apac + Th’Esfínters

divendres 16 i dissabte 17 de novembre amb entrada lliure

LABORATORI ANTIRACISTA

L’Espai Jove BocaNord acollirà els pròxims dies 16 i 17 de novembre les jornades per a joves del Laboratori Antiracista 2012. Ja us podem informar que tenim el programa de les activitats d’aquesta edició. El podeu veure pitjant aquí.

Compte enrere per celebrar el Laboratori Antiracista 2012, aquest any a Horta-Guinardó! Tallers, assemblea-debat i un concert antiracista de primer nivell! Els grups que hi participaran solidàriament aquest dissabte 17 de novembre a l’Espai Jove Boca Nord són Extra-t-Rastes (reagge) (21:30h), APAC (funk) (22:30h) i Th’Esfínters (rock), a més dels Tabalers d’Horta i el grup Emetis. Us esperem perquè vingueu a fer pinya i escoltar les seves cançons antiracistes.El concert és un dels tres grans blocs d’activitats de les jornades del Laboratori Antiracista, que aquest any se celebren els dies 16 i 17 de novembre i que estan impulsades per SOS Racisme Catalunya i diverses entitats joves del districte d’Horta-Guinardó: el Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó, el Punt7, Boca Ràdio, l’esplai Isard i els Punts JIP. L’Espai Jove Boca Nords’ha implicat també en l’organització d’aquesta activitat, que com om sabeu, són unes jornades que fusionen joves, cultura i antiracisme.TALLERS (16:50-18:50h)
Amb el lema “Com el racisme afecta els joves”, les jornades pretenen abordar aquesta preocupació compartida amb tallers:

ASSEMBLEA-DEBAT (19-20:30h)
O bé en l’assemblea-debat, on hem convidat joves que han patit situacions de racisme i farem un treball de discussió per veure les maneres de combatre el racisme. Serà un dels moments més interessants de les jornades! Hi haurà un convidat sorpresa.CONCERT (21:30-00:30h)Com dèiem, Extra-t-Rastes, APAC i Th’Esfínters tocaran en el CONCERT ANTIRACISTA, tres grups compromesos amb la causa antirracista!
Els Tabalers d’Horta i el grup de joves Emetis també participaran en la part musical d’aquest Laboratori.Activitat La Frontera, el dia 16 de novembreLes jornades aquest any tenen la participació de joves de secundària, en una activitat tancada! L’IES Ferran Tallada portarà divendres 16 de novembre a les 11:30h un dels seus grups d’ESO a participar en la dinàmica de La Frontera, que dinamitzaran animadors/es socioculturals formats també al mateix institut. A més, també hi participa el Casal Atlas, del Casal dels Infants per a l’Acció Social als Barris. Consistirà a reproduir una frontera real, a partir d’un joc de rol.Qui fa possible el Laboratori antiracista?
El Laboratori té el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, la Xarxa Bcn Antirumors, l’entitat GREC. Resolució de Conflictes.A més, no es podria fer sense la col·laboració, aquest any, de:
l’Espai Jove Boca Nord, l’IES Ferran Tallada, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, Difracciones, Rebobinart, el Districte d’Horta-Guinardó, Abacus Cooperativa, Spray Planet MTN colors.

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda