work in progres cartell master w
Categoria: Activitats, Agenda.

Work in Progres (Dansa&Audiovisual) Escena Nord

Dissabte 15 de desembre, a les 21h i amb entrada lliure

Espectacle WORK IN PROGRES (Video- Dansa), dins el projecte ESCENA NORD

Aquest any la convocatòria de residència Escena Nord ha donat un premi accèssit de residència a una jove companyia de dansa que ens presenten el resultat del seu treball desenvolupat  a Boca Nord. Un espectacle de dansa i audiovisuals  que explora la diversitat cultural de Barcelona.   Aquesta producció s’emmarca dins del projecte Escena Nord, que és una convocatòria i beca de residència  dirigida a artistes joves amb projectes originals i inèdits que vulguin desenvolupar  un espectacle. El projecte seleccionat és recolzat en la producció i estrena amb els mitjans tècnics de l’equipament i de la Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona Activa.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda