EXPOSICIÓ: RUNAS

FINS EL  DIVENDRES 11 MAIG, ESPAI D’EXPOSICIONS BOCA NORD

AMB ELS ARTISTES: Anja/Mina Hamada/El Kalaka/Momo/Shaggy/Creux/Javier López / Axel

Comissariat i organització a càrrec de LA KASA PARA LA RAZA

“A un costat del sac sempre trobes alguna cosa: fusta, cartró i de tant en tant la inspiració. Sis artistes aventurers van decidir sortir als carrers a la recerca del mític sac de runa. Ho van trobar i es van inspirar.
Desafiant les lleis gramaticals del català, aquests/es aventurers/es han creat el concepte RUNAS, que pot significar trobades, contes, fustes, riures, construcció, destrucció, art salvatge i art sensible…
Si heu decidit treure al carrer objectes que considereu inútils, correu el risc de que Anja/Mina Hamada/El Kalaka/Momo/Shaggy/Creux/Javier López / Axel els trobin i facin amb ells noves RUNAS.
En aquest joc/trobada els discursos són variats. Passi vostè i vegi el que aquests vuit artistes han fet a partir de les deixalles.

………………………………….

“A un costado del saco siempre encuentras algo: madera, cartón y de vez en cuando la inspiración. Seis artistas aventureros decidieron salir a las calles en busca del mítico sac de runa. Lo hallaron y se inspiraron.

Desafiando las leyes gramaticales del catalán, esto/as aventurero/as han creado el concepto RUNAS, que puede significar encuentros, cuentos, maderas, risas, construcción, destrucción, arte salvaje y arte sensible…

Si habéis decidido sacar a la calle objetos que consideráis inútiles, corréis el riesgo de que Anja/Mina Hamada/El Kalaka/Momo/Shaggy/Creux/Javier López / Axellos encuentren y hagan con ellos nuevas RUNAS.

En este juego/encuentro los discursos son variados. Pase usted y vea lo que estos ocho artistas han hecho a partir de los desechos.”

ENTRADA LLIURE.

EXPOSICIÓ FINS EL 11 DE MAIG.

EXPOSICIÓ RUNAS AL FACEBOOK

LA KASA PARA LA RAZA

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda