Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 La Málaga (Essència Rumbera) + Sant gaudenci dj’s | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140 Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:func(119):reason(1070) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61 Warning: file_get_contents(http://www.barcelona.cat/brand/banner/ca/espai-jove-boca-nord2015.html): failed to open stream: operation failed in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/wp-bcn-brand/wp-bcn-brand.php on line 61
lamalaga
Categoria: Agenda.

La Málaga (Essència Rumbera) + Sant gaudenci dj’s

Divendres 23 de març 21.30h , entrada 5€

21.30h Sant Gaudenci dj’s

22.30h Concert de La Málaga

Després de dos anys fent ballar el públic, La Màlaga presenta el seu primer EP que inclou tres rumbes gravades per Pep Lladó a Sota la Palmera Estudi. Prenent les arrels de la rumba catalana com a punt de partida, Teràpia Rumbera – que és com el jove grup ha donat nom al seu primer treball – és una explosió de ritme amb un missatge carregat de positivitat. Positivitat que ja s’ha convertit en la bandera dels seus 8 integrants i d’aquells qui els segueixen a cada actuació.

Provinent dels barris de Sants i Hostafrancs, la formació capitanejada per Rumberto Sánchez, ha ofert més de mig centenar d’actuacions portant la seva rumba a escenaris d’arreu de Catalunya (Sala Apolo, Luz de Gas, Sala Zero…), participant en diversos festivals, diades i festes majors (Gràcia, Sants, Castelló…) així com en diversos locals de format més reduït.

Aquell qui encara no ha vist La Màlaga en directe, no sap que a part d’oferir la nostra aportació personal a la Rumba Catalana, fem reviure molts dels estàndards d’aquest gènere tant nostre, tot fent un viatge musical dels seus orígens fins a l’actualitat.

Cordeu-vos fort els cinturons que aquí arriba LaMàlaga amb la seva Essència Rumbera.

Albert Rumberto Sánchez (veu)
Compay del Río (guitarra solista i veus)
Mao (guitarra i veus)
Víctor Wachutu Sancho (bongó)
Randy (cajón)
Richi Sr. Lobo Tejada (baix)
Pau Torrente & Sama Fernàndez (palmes y veus)

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda