lamalaga
Categoria: Agenda.

La Málaga (Essència Rumbera) + Sant gaudenci dj’s

Divendres 23 de març 21.30h , entrada 5€

21.30h Sant Gaudenci dj’s

22.30h Concert de La Málaga

Després de dos anys fent ballar el públic, La Màlaga presenta el seu primer EP que inclou tres rumbes gravades per Pep Lladó a Sota la Palmera Estudi. Prenent les arrels de la rumba catalana com a punt de partida, Teràpia Rumbera – que és com el jove grup ha donat nom al seu primer treball – és una explosió de ritme amb un missatge carregat de positivitat. Positivitat que ja s’ha convertit en la bandera dels seus 8 integrants i d’aquells qui els segueixen a cada actuació.

Provinent dels barris de Sants i Hostafrancs, la formació capitanejada per Rumberto Sánchez, ha ofert més de mig centenar d’actuacions portant la seva rumba a escenaris d’arreu de Catalunya (Sala Apolo, Luz de Gas, Sala Zero…), participant en diversos festivals, diades i festes majors (Gràcia, Sants, Castelló…) així com en diversos locals de format més reduït.

Aquell qui encara no ha vist La Màlaga en directe, no sap que a part d’oferir la nostra aportació personal a la Rumba Catalana, fem reviure molts dels estàndards d’aquest gènere tant nostre, tot fent un viatge musical dels seus orígens fins a l’actualitat.

Cordeu-vos fort els cinturons que aquí arriba LaMàlaga amb la seva Essència Rumbera.

Albert Rumberto Sánchez (veu)
Compay del Río (guitarra solista i veus)
Mao (guitarra i veus)
Víctor Wachutu Sancho (bongó)
Randy (cajón)
Richi Sr. Lobo Tejada (baix)
Pau Torrente & Sama Fernàndez (palmes y veus)

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda