Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3850 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 90 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 96 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/options.php on line 101 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.) in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3903 Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: register_widget_control és obsolet des de la versió 2.8! Usa wp_register_widget_control() com a substitució. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3684 Notice: El mètode constructor cridat per WP_Widget està obsolet des de la versió 4.3.0! Useu
__construct()
per contra. in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-includes/functions.php on line 3735 Notice: Undefined index: ec3_before in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 511 Notice: Undefined variable: a in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/eventcalendar3.php on line 512 9son + sant gaudenci dj’s | Boca Nord Notice: Use of undefined constant WB_VID_URL - assumed 'WB_VID_URL' in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/workbox-video-from-vimeo-youtube-plugin/workbox_video.php on line 1140
9son
Categoria: Agenda, Música.

9son + sant gaudenci dj’s

rumba pels quatre costats, és el que fa aquesta superbanda de Barcelona.

9 son són :

Carla – Veu
Marc – Guitarres i Veu
Diego – Flauta i Veu
Ferran – Piano
Dani Tomas – Baix
Eduard – Saxo Tenor
Gerard – Trombó
Pablo – Trompeta
Raul – Bateria
Enric – Congues
Elias – Pailes

9Son s’origina a principis del 2010 com la continuació creativa i musical de dos projectes recentment dissolts: Rumba de 9 i sonAson. Després d’una trajectòria de més tres anys ben carregats de concerts, alguns membres de les dues bandes decideixen unir-se en un nou projecte ple d’ambició i d’il•lusió, que barreja el sabor i la Salsa de les músiques més característiques de sonAson amb la Rumba Catalana més festiva de Rumba de 9.
Amb una formació d’onze músics, aquests joves adopten un estil propi basat en les tradicions de la Música Cubana i la Rumba Catalana, combinades amb tocs de Funk i ritmes d’arrel africana. Amb la possibilitat de començar amb un Cercavila Rumberu, trobareu una posada en escena plena de sorpreses on es combina la música amb la dansa i l’humor esbojarrat. Tot plegat va encaminat a oferir un espectacle de festa grossa, de FESTA MAJOR, una festa que faci cantar i ballar, però que alhora emocioni i diverteixi tothom. La festa també s’ha de sentir i disfrutar allà al fons, perquè la “parranda” ha de ser alegre però, alhora, profunda. En definitiva, els seus concerts són una oportunitat per gaudir de ritmes endimoniats, de melodies contagioses, i d’històries que permeten viatjar a indrets llunyans, exòtics i plens de poesia. Veritablement, és una aposta ferma pel mestissatge d’avui dia, que, tot i innovar, no perd la idiosincràsia de les tradicions musicals que constitueixen la seva font d’inspiració.

Sant Gaudenci dj’s obriran i tancaran la nit, amb les seves mítiques sessions de rumba, rumba, i més rumba

i amb entrada lliure

 

Propers esdeveniments

Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID 'UTC-2' is invalid in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/tz.php on line 27 Notice: Undefined variable: limit_numposts in /usr/home/bocanord.cat/web/wp-content/plugins/event-calendar/template-functions.php on line 405
  • No events.

Tota l'agenda